Δρ Αθανάσιος Β. Μουσιώλης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Ειδικός Ιατρικής Εμβρύου

Καλώς ήρθατε στο Ιατρείο του Δρ Αθανάσιου Β. Μουσιώλη. Στο Ιατρείο μας, παρέχονται γενικές υπηρεσίες Μαιευτικής & Γυναικολογίας, και εξειδικευμένες υπηρεσίες Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής. Στόχος μας είναι η προαγωγή της Υγείας της Γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της και η αρτιότερη φροντίδα του εμβρύου.

Τα νέα μας

ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19. Οδηγίες του Αμερικάνικου κέντρου ελέγχου των λοιμώξεων (CDC)

 Infographic coronavirus

Έγκυες και κορονοϊός

E: Είναι οι έγκυες πιο ευάλωτες στη μόλυνση ή σε αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια, επιπλοκές ή θάνατο από τον κορονοϊό COVID-19, σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ: Επείγουσα περίδεση τραχήλου

Ο τράχηλος είναι το κομμάτι εκείνο της μήτρας που επιτρέπει στο έμβρυο να παραμείνει μέσα στη μήτρα για όλο το χρονικό διάστημα μιας εγκυμοσύνης. Η σύστασή του είναι σκληρή και μαλακώνει μόνο όταν ξεκινήσει ο τοκετός ή αν επιδράσουμε με φάρμακα πρόκλησης τοκετού (προσταγλανδίνες).

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ;

Η αυχενική διαφάνεια είναι η ποσότητα του υγρού που υπάρχει πίσω από τον αυχένα του μωρού. Όλα τα μωρά στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης έχουν λίγο υγρό πίσω από τον αυχένα τους και με τη βοήθεια των υπερήχων μπορούμε να μετρήσουμε με ακρίβεια χιλιοστού το πάχος της αυχενικής διαφάνειας.

Σελίδες