Δρ Αθανάσιος Β. Μουσιώλης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Ειδικός Ιατρικής Εμβρύου

Καλώς ήρθατε στο Ιατρείο του Δρ Αθανάσιου Β. Μουσιώλη. Στο Ιατρείο μας, παρέχονται γενικές υπηρεσίες Μαιευτικής & Γυναικολογίας, και εξειδικευμένες υπηρεσίες Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής. Στόχος μας είναι η προαγωγή της Υγείας της Γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της και η αρτιότερη φροντίδα του εμβρύου.

Τα νέα μας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ: In Situ Πορογενής Καρκίνος Μαστού σε νεαρή γυναίκα

Το Ιατρείο Μαστού ξεκίνησε με την ελπίδα περισσότερες γυναίκες να φτάσουν σε έγκαιρη διάγνωση και γρήγορη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων των μαστών τους. Τις περισσότερες φορές, η εξέταση είναι καθησυχαστική και η γυναίκα επιστρέφει στη ζωή της χωρίς περαιτέρω ενέργειες.

ΣΧΙΣΤΙΕΣ ΧΕΙΛΟΥΣ- ΥΠΕΡΩΑΣ (λαγόχειλο- λυκόστομα)

Τι είναι οι σχιστίες;
Είναι ένα κενό που δημιουργείται κατά την κατασκευή του προσώπου και μπορεί να επηρεάσει το άνω χείλος και/ ή την οροφή του στόματος (υπερώα). Είναι εμφανής ήδη από τη γέννηση του μωρού.

Τοποθεσία

Ελλάδα
GR

"Στο σπίτι με τον βασανιστή μου"

Σε μια πόλη της Γαλλίας, λίγες μέρες πριν, μια γυναίκα πήγε σε ένα φαρμακείο και ζήτησε τη “μάσκα 19”. Λίγες ώρες μετά, ο σύζυγός της συνελήφθη από τη Γαλλική αστυνομία. Η γυναίκα δεν έψαχνε κάποιο προϊόν αλλά είχε χρησιμοποιήσει έναν κωδικό (μια κίνηση που είχε ξεκινήσει από την Ισπανία) για να ενημερώσει για την κατάστασή της και να ζητήσει βοήθεια. Ήταν θύμα κακοποίησης από το σύζυγό της.

Σελίδες