Δρ Αθανάσιος Β. Μουσιώλης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Ειδικός Ιατρικής Εμβρύου

Καλώς ήρθατε στο Ιατρείο του Δρ Αθανάσιου Β. Μουσιώλη. Στο Ιατρείο μας, παρέχονται γενικές υπηρεσίες Μαιευτικής & Γυναικολογίας, και εξειδικευμένες υπηρεσίες Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής. Στόχος μας είναι η προαγωγή της Υγείας της Γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της και η αρτιότερη φροντίδα του εμβρύου.

Τα νέα μας

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ;

Η αυχενική διαφάνεια είναι η ποσότητα του υγρού που υπάρχει πίσω από τον αυχένα του μωρού. Όλα τα μωρά στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης έχουν λίγο υγρό πίσω από τον αυχένα τους και με τη βοήθεια των υπερήχων μπορούμε να μετρήσουμε με ακρίβεια χιλιοστού το πάχος της αυχενικής διαφάνειας.

ΚΑΦΕΪΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η καφεΐνη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διεγερτικά στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως. Αλλά τώρα που είστε έγκυος, ίσως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ποσότητα της καφεΐνης που προσλαμβάνετε καθημερινά.

Μερικές πληροφορίες για την καφεΐνη

 Η καφεΐνη είναι διεγερτικό και διουρητικό. Σαν διεγερτικό, αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς (ταχυκαρδία) και ανεβάζει την αρτηριακή πίεση, πράγματα που, γενικά, δεν συνιστώνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σελίδες